.

Diensten

Grondverzet en sloopwerken in Nieuw Namen

MV Aannemingen B.V. in Nieuw Namen heeft dankzij een ervaring van meer dan 20 jaar een professioneel dienstenpakket ontwikkeld op het gebied van grondverzet, sloopwerken en transport.

Op het gebied van grondverzet kunt u ons inschakelen voor onder andere de volgende diensten:

  • Het nivelleren van terreinen, een activiteit die wij bijvoorbeeld uitvoeren voor het bouwrijp maken van terreinen of de aanleg van gazons

  • Het uitgraven van de ruimtes voor bijvoorbeeld het leggen van kabels en leidingen. Maar ook voor omvangrijkere werkzaamheden, zoals het uitgraven van kelders, sloten en vijvers en funderingen voor nieuwbouwprojecten

  • Het aanbrengen van houten beschoeiingen

  • De aanleg van paardenpistes maken een groot deel uit van onze werkzaamheden

Naast grondverzet bent u ook voor afbraakwerken bij ons aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam voor particulieren en bedrijven. Hiervoor beschikken wij over eigentijds materieel, waardoor wij kleine en grote sloopwerken kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om de afbraak van een schuur of een loods, wij beschikken over de middelen en de expertise om dit naar behoren uit te voeren. Met onze krachtige kraan kunnen wij veel werkzaamheden verrichten, waar nodig huren wij extra materieel in om een project zo snel mogelijk te volbrengen. Ook beschikken wij over een betrouwbaar netwerk van partners, die wij kunnen inzetten.

Transport van machines en materialen

Tot ons dienstenpakket behoort ook het transport van allerlei objecten en materialen. U kunt hierbij denken aan het vervoeren van machines en het afvoeren van steenpuin, bijvoorbeeld na uitgevoerde afbraakwerken. Ook voor de aanvoer van zaken als tuinaarde en zand voor tuinaanleg, gebroken puin voor de aanleg van terrassen en opritten en aanlevering van betonpuin kunnen wij u prima van dienst zijn. Voor onze transportservice beschikken wij over goed onderhouden materieel, waardoor wij uiteenlopende opdrachten kunnen accepteren en naar behoren uitvoeren.

Grondverzet werkzaamheden

Aanleggen van bestrating met klinkers

Wenst u een deskundig aangelegde oprit met klinkers, dan leggen wij de bestrating voor u. Hierbij besteden wij goede aandacht aan een degelijke fundering. Hiermee wordt voorkomen dat tijdens heftige regenbuien verzakking plaats vindt van de bestrating. Onze medewerkers beschikken over de juiste opleiding en houden de vakkennis voortdurend op peil om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Hierdoor bent u verzekerd van de optimaal haalbare kwaliteit van de uitgevoerde projecten.

Aanleg rioleringen

Ook heeft MV Aannemingen B.V. zich gespecialiseerd in de aanleg van rioleringen. Dankzij ons uitgebreide dienstenpakket kunt u ons inschakelen voor talrijke werkzaamheden. Niettemin behoudt u maar één contactpersoon, hierdoor kunnen de communicatielijnen kort blijven, waardoor projecten in een vlot tempo worden uitgevoerd. Wilt u zich dus verzekeren van een jong en dynamisch bedrijf, dat met groot enthousiasme voor u aan het werk gaat en dat tegen concurrerende tarieven? Zoekt u dan niet verder, u heeft ons tenslotte al gevonden.

Sloopwerk

Contactgegevens

Adres

Langestraat 2
4568 PK Nieuw Namen

Email Adres

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoonnummer

003247 - 8330608

Contactformulier